دیوان محسن فانی  
کتابخانه

کتابخانه

در صورتی که در دریافت فایل با مشکلی مواجه شدید، لطفاً از طریق ایمیل ( ketabfarsi01@gmail.com ) با ما در تماس باشید؛ در اسرع وقت پیگیری خواهد شد.

دیوان محسن فانی


دیوان محسن فانی

دیوان محسن فانی

 
مصحح: ک. ل. تیکو
 
مکان چاپ: تهران ناشر: انتشارات انجمن ایران و هند تاریخ چاپ: ۱۳۴۲ هجری شمسی تیراژ: ۱۰۰۰ زبان: فارسی
 
 
 

محسن فانی کشمیری (وفات 1081 قمری) شاعر پارسی سرای قرن یازدهم هجری بود که سهم بسزائی در تربیت شعرای پارسی زبان کشمیر داشت. فانی که مدتی در هند خدمت صدارت داشت، پیرو داراشکوه بود و در نهضت او مقام رهبری را برعهده داشت. دبستان مذاهب یکی از آثار اوست که به سبب آن، از طرف علمای وقت مرتد خوانده شد. دیوان پیش رو به تصحیح ک. ل. تیکو و مشتمل بر غزلیات و رباعیات محسن فانی است که از تشبیهات و استعارات تازه ای استفاده کرده و چه بسا که آنها را تکرار کرده است. وی در بعضی غزلیاتش بر عشق مجازی، در برخی معنوی و در بقیه بر جنبه روحانی آن تاکید کرده است. رباعیات او حکیمانه و صوفیانه هستند و وحدت با خداوند و کائنات در تمام این رباعیات نمایان است. این کتاب در سال 1342 توسط انتشارات انجمن ایران و هند منتشر گردید.

  انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 222

برچسب های مهم

http://kia-ir.ir

کتابی که می‌خواهید در سایت نیست؟ نگران نباشید! اگر کتاب یا فایلی که دنبال می‌کنید در سایت موجود نیست، کافیست به ما پیام دهید. ایمیل ما: [ketabfarsi01@gmail.com] پس از دریافت پیام شما، ما فایل را اضافه می‌کنیم.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما