کتابخانه

کتابخانه

لطفا هنگام خرید ایمیلتان را وارد کنید. یک فایل را دوبار خریداری نکنید .فایل به ایمیلتان ارسال میشود . اگر کتابی را در سایت پیدا نمی کنید می توانید عنوان کتاب و نویسنده آن را به ایمیل ارسال کنید تا در سایت بارگذاری شود ( dlib4kia@outlook.com )

آمار سایت

نظرسنجی سایت

آیا از پشنیبانی سایت راضی هستید؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

Professional baking


Professional baking

Title: Professional baking | Author(s): Wayne Gisslen, J. Gerard Smith | Publisher: Wiley | Year: 2017 | Edition: Seventh | Language: English | Pages: 792 | Size: 36 MB | Extension: pdf

 

Professional Baking, 7th Edition is the latest release of the market leading title for the baking course. Focused on both understanding and performing, its goal is to provide students and working chefs with a solid theoretical and practical foundation in baking practices, including selection of ingredients, proper mixing and baking techniques, careful makeup and assembly, and skilled and imaginative decoration and presentation in a straight-forward, learner-friendly style.

 


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 394

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "کتابخانه" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما